Voordeelpas San Francisco: korting op attracties

voordeelpas san franciscoGa je op vakantie naar West-Amerika en ben je van plan om heel veel verschillende attracties en bezienswaardigheden in San Francisco te gaan bezoeken? Dan kun je natuurlijk overal een los toegangsbewijs aanschaffen. Maar als je alles uit je tijd in SF wil halen, dan koop je vooraf al een voordeelpas San Francisco. Daarmee bespaar je vele dollars bij de highlights.

Voor de bezienswaardigheden zijn verschillende voordeelpassen beschikbaar, allen met hun eigen voordelen. In SF kun je kiezen uit de Go San Francisco All-Inclusive Pass en de Go San Francisco Explorer Pass. Ga je naar meer steden in Californië (Los Angeles en San Diego), dan is er ook nog een variant waarbij je attracties in de hele staat met korting kunt bezoeken.

Waarom een voordeelpas San Francisco kopen?

Waarom zou ik vooraf al een kaart voor veel attracties kopen als ik ook overal een los kaartje kan aanschaffen? We horen het je denken. Het antwoord is heel eenvoudig: omdat je met deze kaarten áltijd goedkoper uit bent dan als je een toegangsticket aan de kassa koopt. De belangrijkste overeenkomst tussen de verschillende passen is dat je, eenmaal in het bezit van een voordeelpas San Francisco, je geen entreegeld meer hoeft te betalen aan de kassa van de attractie. Je betaalt dus vooraf een vaste prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Verschil Go San Francisco Cards

Voor de stad San Francisco zijn twee voordeelkaarten. Met beide tickets krijg je korting op attracties in de stad en omgeving. Het belangrijkste verschil tussen de Go San Francisco All-Inclusive Pass en Go San Francisco Explorer Pass is dat je met eerstgenoemde pas gratis een onbeperkt aantal attracties kunt bezoeken, binnen het door jou gewenste aantal dagen. Het aantal deelnemende bezienswaardigheden is bij deze pas groter dan bij de Explorer Pass. Laatstgenoemde kaart is 30 dagen geldig, maar hiermee heb je slechts toegang tot maximaal 5 attracties.

All-Inclusive Pass (tot 60% korting)

san francisco voordeelpassenAls je in het bezit bent van de Go San Francisco All-Inclusive Pass bepaal je zelf hoeveel attracties je bezoekt. Met deze pas krijg je gratis toegang tot een onbeperkt aantal attracties.
Werkwijze: De Go San Francisco All-Inclusive Pass koop je online. Je selecteert eerst hoeveel dagen je gebruik wilt maken van de kaart (1, 2, 3 of 5), waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. Bij de kassa van de eerste attractie die je bezoekt wordt de voordeelpas geactiveerd. Je kunt net zoveel attracties bezoeken als je zelf wilt.
Attracties: Ongeveer 30 topattracties in San Francisco zijn in deze voordeelpas inbegrepen. Van begeleide tours met gids tot musea en boottours. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal dagen dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 60% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Explorer Pass (tot 40% korting)

kortingskaart san franciscoMet de Go San Francisco Explorer Pass krijg je 30 dagen lang gratis toegang tot 2, 3, 4 of 5 attracties naar keuze in SF. Betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze: De San Francisco Explorer Pass koop je online. Bij het boeken dien je aan te geven hoeveel attracties je wilt bezoeken in SF (2, 3, 4 of 5). Zodra de betaling is afgerond ontvang je direct een mail met daarin een PDF van de pas. Deze kun je uitprinten, maar ook gewoon vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Daarna is de Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Er zijn ongeveer 30 topattracties in de Explorer Pass inbegrepen. Van tours tot musea en attracties voor kinderen. Bekijk hier alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart wordt bepaald door het aantal attracties dat je gaat bezoeken. Je bespaart tot 40% ten opzichte van entreetickets aan de kassa.

Boek nu

California Explorer Pass (tot 35% korting)

voordeelpas californie kortingDe Go California Explorer Pass geeft je 30 dagen lang gratis toegang tot een aantal attracties naar keuze in San Francisco, Los Angeles en San Diego. Kies uit een pas voor 4 of 5 attracties en betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze:
De Explorer Pass koop je online. Bij de aanschaf geef je aan hoeveel themaparken je wilt bezoeken (4 of 5). Nadat de betaling ontvang je de pas digitaal in je mail. Die kun je vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie, maar je mag het ook uitprinten. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Vanaf dat moment is de Go California Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Er zijn veel attracties in de pas inbegrepen. Voornamelijk pretparken en dierentuinen. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart is afhankelijk van het aantal attracties dat je wilt bezoeken. Je bespaart tot 35% ten opzichte van toegangskaartjes aan de kassa.

Boek nu

Welke San Francisco Pass is geschikt voor mij?

Leuk al die informatie, maar wanneer kan ik het beste de All-Inclusive Pass kopen en wanneer de Explorer Pass? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Wil je tijdens je verblijf in San Francisco zo veel mogelijk attracties bezoeken, tegen een zo gunstig mogelijke prijs? Dan ben je voordeliger uit met de All-Inclusive Pass. Wil je slechts 2 tot 5 attracties bezoeken, dan kun je beter voor de Explorer Pass gaan.