Hop-on Hop-off San Francisco bus

hop on hop off san franciscoGeen zin om veel te lopen, of om gebruik te maken van het openbaar vervoer om bij attracties te komen? Maak dan gebruik van de Hop-on Hop-off San Francisco bus. Vanaf het dak van de dubbeldekker bussen heb je niet alleen het beste uitzicht over de stad, je wordt ook nog eens aan de voet van de bezienswaardigheden in San Francisco afgezet.

Er zijn meerdere aanbieders van sightseeing tours, maar de dubbeldekkers van Big Bus scoren altijd erg goed in reviews. De herkenbare bussen met open dak komen op de mooiste plekken.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Hop-on Hop-off San Francisco bus kun je het beste vooraf online aanschaffen. Tijdens het bestelproces dien je allereerst aan te geven welke dag of dagen je gebruik maakt van de dubbeldekker bus. Kies vervolgens uit Klassiek, Premium en Deluxe tickets. Afhankelijk van je gekozen ticket kun je 1 of 2 dagen onbeperkt gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus in San Francisco.

Tickets

Hoe werkt de Hop-on Hop-off bus?

hop on hop off san franciscoBen je al wel eens eerder meegegaan met een Hop-on Hop-off bus, dan zal het systeem in San Francisco geen geheimen voor je hebben. De sightseeing tours werken hier namelijk op dezelfde manier als in andere steden in de wereld. Het principe: je koopt vooraf online een ticket en kunt daarna bij iedere halte in- en uitstappen. Big Bus doet letterlijk alle hoogtepunten in Frisco aan. Het voucher dat je vooraf hebt gekocht kun je bij één van de 17 bushaltes inleveren. Stap dus op waar jij wil!

De 17 haltes bevinden zich bij de belangrijkste highlights in San Francisco, waaronder de Ferry Building, Alamo Square, Golden Gate Bridge, Lombard Street, Pier 39 en Fisherman’s Wharf. Je kunt net zo lang bij een attractie blijven als je zelf wilt en bent vrij om de route in elke willekeurige volgorde af te leggen.

Tijdens de tour vertelt een gids alles over de omgeving. Aan de hand van een koptelefoon kun je in verschillende talen luisteren naar de tourguide. Tijdens de rondleiding kun je meteen de mooiste foto’s met de wereld delen, want er is gratis WiFi aanwezig in de bussen.

Meer info

Tip!

Ben je van plan om veel bezienswaardigheden te bezoeken in San Francisco? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 60% op de toegangsprijs aan de kassa bij ongeveer 30 topattracties. Bekijk alle San Francisco voordeelpassen.