Vliegtickets San Francisco

vliegtickets san franciscoAls je op zoek bent naar vliegtickets San Francisco, dan is de kans groot dat je vliegtickets naar San Francisco International Airport (airportcode SFO) zoekt. De regio beschikt verder ook nog over luchthavens in Oakland en San Jose, maar het grootste deel van de vluchten vanuit Europa gaan naar San Francisco zelf.

De reistijd vanuit Nederland en België naar de internationale luchthaven van San Francisco bedraagt ongeveer 10 á 11 uur. Dit betreft een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam of Brussel.

Goedkope vliegtickets San Francisco

Vanwege de gunstige ligging in de buurt van nationale parken en andere bekende steden vliegen veel verschillende luchtvaartmaatschappijen naar SFO. Allemaal willen ze naar San Francisco, één van de mooiste steden van Amerika vliegen. En daar profiteert de reiziger van. Want het het aanbod met goedkope vliegtickets San Francisco is dankzij de concurrentie tussen de vele maatschappijen groot.

Vliegen naar San Francisco kan vanuit Amsterdam, maar ook vanuit grensluchthavens in België en Duitsland. Meerdere keren per dag vertrekken er vliegtuigen naar de westkust van Amerika. Zowel directe als indirecte vluchten naar San Francisco. Indirect is over het algemeen goedkoper dan direct. Dit kun je aangeven tijdens de zoekopdracht.

De beste reistijd voor San Francisco is van mei tot oktober. De prijzen van vliegtickets liggen in het hoogseizoen net wat hoger dan buiten deze periode, maar vanwege het grote aanbod is het geen uitzondering dat je ook een mooie deal in de zomer kunt krijgen.

Bekijk de beste deals

Vliegen naar San Francisco: enkele reis

Omdat San Francisco wordt omgeven door prachtige natuurparken en steden, combineren veel reizigers de stad met de rest van Californië, Arizona, Nevada en Utah. Wat daarom een interessante optie is, is om een enkele reis San Francisco te boeken. En vanaf een andere luchthaven terug te vliegen. Zoals Los Angeles. Als je een ander vliegveld in Californië kiest voor je retourvlucht, dan is het bovendien mogelijk om de auto elders af te leveren zonder drop-off kosten te betalen.

Tip!

Heb je al een vliegticket naar San Francisco geboekt? Lees dan alvast meer over de transfers van en naar het vliegveld. Vanaf SFO International Airport kun je op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar het centrum van San Francisco. Een auto huren in San Francisco behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

goedkope vliegtickets san francisco