Reisgidsen San Francisco

Een reisgids? In deze huidige tijd dat we alles gewoon op internet kunnen opzoeken? Ja, natuurlijk. Gewoon doen! Wat is er nou leuker dan ter plaatse heerlijk door een gids vol interessante plekjes te bladeren, terwijl je uitkijkt over de Baai van San Francisco. We zijn natuurlijk heel erg vereerd als je alle pagina’s van deze website gebruikt tijdens je reis, maar wij kunnen de reisgidsen San Francisco van harte aanbevelen. Niet alleen tijdens de vakantie is een papieren reisgids leuk, na afloop kun je er mee pronken in je boekenkast. En je kunt vol weemoed aan je reis naar San Francisco terugdenken. Als aanvulling op je fotoalbum.

De beste reisgidsen San Francisco

De belangrijkste reden om een reisgids San Francisco aan te schaffen is ongetwijfeld vanwege de tips over de bezienswaardigheden en attracties in de stad. Of voor de beste musea en leukste uitstapjes. Hieronder hebben we de beste reisgidsen San Francisco verzameld, die in de (online) boekwinkels te koop zijn. Zowel Nederlandstalige reisgidsen als exemplaren in het Engels.

De beste en meest complete reisgids van San Francisco is in onze ogen de Lonely Planet. Deze Engelstalige gids staat niet vol met glossy foto’s, maar biedt uitstekende informatie over Frisco. Ook vind je er suggesties voor korte en lange wandelroutes door de leukste wijken, inclusief gedetailleerde kaarten van de stad.

Ga jij een grotere rondreis door Californië maken vanuit San Francisco? Koop dan een reisgids die meer van West-Amerika beschrijft. Bijvoorbeeld de Lonely Planet Western USA. Bekijk alle andere opties hieronder. Allemaal van uitstekende kwaliteit. In de webshop van specialistische reisboekhandel De Zwerver vind je het grootste aanbod.

Lonely Planet (tip)

reisgidsen san francisco

Taal: Engels
Prijs: € 20,95

Meer info

Lonely Planet Pocket

san francisco reisgidsen

Taal: Engels
Prijs: € 11,95

Meer info

ANWB Extra

beste reisgids san francisco

Taal: Nederlands
Prijs: € 12,99

Meer info


Rough Guides

travel guide san francisco

Taal: Engels
Prijs: € 12,50

Meer info

Lonely Planet

san francisco travel guides

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info