Stranden in San Francisco

Californië en strand, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook San Francisco heeft een aantal prachtige stranden. Direct in de stad, langs de gelijknamige baai. Ben je na het zien van de mooiste bezienswaardigheden in San Francisco toe aan een paar uurtjes relaxen, ga dan naar één van de prachtige stranden van San Francisco. De ene met een nog mooier decor dan de andere.

Hoewel Frisco in California gelegen is en de stad vrijwel het hele jaar over aangename temperaturen beschikt, is de gemiddelde temperatuur in San Francisco nooit heel hoog. Voor een dagje strand in San Francisco moet je soms dus een beetje geluk hebben. Maar gelukkig zijn er in de zomermaanden genoeg warme dagen om lekker te zonnen. Is het niet warm genoeg om op een handdoekje te liggen? Geen probleem. Het is namelijk altijd een aanrader om over het strand te wandelen.

Mooiste stranden San Francisco

Eigenlijk zijn alle San Francisco stranden prachtig gelegen. Hoe kan het ook anders met vrijwel altijd de geweldige Golden Gate Bridge aan de horizon. De populairste en wellicht mooiste stranden Baker Beach, Crissy Field en Marshall’s Beach zijn dan ook rond deze brug gelegen. Bijna alle stranden in SF hebben genoeg faciliteiten, waarbij je moet denken aan toiletten, parkeergelegenheid, etc.