Camper huren San Francisco

camper huren san franciscoWie heeft er nog nooit over gefantaseerd, het maken van een camperreis in Amerika? Californië lijkt te zijn gebouwd voor het maken van een campervakantie. Op verschillende plaatsen kun je een camper (RV in het Engels) ophalen. Zoals in San Francisco. Vanuit Frisco kun je ook eenvoudig Utah, Arizona en Nevada ontdekken. Een camper huren San Francisco is heel gemakkelijk! Is een reis per camper leuker of minder leuk dan met een huurauto? Geen van beide. Het zijn twee totaal verschillende type reizen en belevingen.

Omdat je voor de Amerikaanse douane een vaste verblijfplaats dient op te geven, ook al tijdens de ESTA aanvraag, moet je minimaal één nacht van je vakantie in een hotel verblijven. Het handigste is de eerste nacht van de reis, zodat je even kunt bijkomen van de jetlag. Lever je de camper na afloop van je reis elders in West-Amerika in, boek dan minimaal 2 of 3 nachten in een hotel in San Francisco. Zodat je genoeg tijd hebt om deze prachtige stad te ontdekken.

Camperhuur San Francisco

san francisco camperhuurOm de camper in San Francisco op te halen kun je in veel gevallen gebruik maken van transfers vanaf het hotel. Of kies simpelweg voor een taxi als het hotel of camper verhuurder geen transferservice aanbiedt. De locatie van de verhuurders ligt in alle gevallen (net) buiten de stad. Check dus eerst even of een transfer wordt aangeboden. Zonde van het geld als je een taxi huurt als dat niet nodig is.

Welk type camper huren in SF?

Campers zijn er in vele soorten en maten. Van campervans, geschikt tot 2 personen, tot grote RV’s met veel bewegingsruimte en tot 8 slaapplaatsen. De meeste reizigers gaan voor een uitvoering met douche, toilet en comfortabel tweepersoonsbed. Optioneel zijn vele extra’s toe te voegen. Van campingstoelen tot muggennetten. Voor een ieder wat wils dus qua camper huren San Francisco. De wegen in de Verenigde Staten zijn breed genoeg voor alle type campers. Hoe groot de camper ook is, je raakt snel genoeg gewend aan het rijden in zo’n kolossaal voertuig.

Camperreis Californië en West-Amerika

San Francisco is een uitstekende uitvalsbasis voor een camperreis in West-Amerika. Vanuit deze stad ligt niet alleen Californië aan je voeten, maar ook de staten Utah, Arizona, Nevada en Oregon. Je vindt hier wereldberoemde steden als Los Angeles en Las Vegas. En Portland in het noorden. Maar ook het natuurschoon is hier overweldigend. Yosemite National Park ligt op ‘steenworp’ afstand van San Francisco. Andere bekende parken in de buurt zijn Sequoia NP en Death Valley NP. Rijd ook zeker naar het zuiden, via de Highway 1, langs Big Sur State Park.

Vraag bij onderstaande specialisten vrijblijvend een offerte aan voor (de tarieven van) camperhuur in San Francisco en omgeving.

Travelhome

Travelhome (van ANWB) is dé specialist op het gebied van campervakanties.

Bekijk aanbod

WorldWide Campers

WorldWide Campers is een specialist, met camperhuur in San Francisco.

Bekijk aanbod

333travel

camper san francisco

Vraag bij 333travel vrijblijvend een offerte op voor een camperreis San Francisco.

Bekijk aanbod


Nieuwe camper wegbrengen vanuit San Francisco

Ga je liever buiten het hoogseizoen op vakantie? Dan kun je ook kiezen voor de zogenaamde wegbrengcampers. Nieuwe campers moeten aan het begin van het seizoen vanuit de fabriek naar de verhuurders worden gebracht. En aan het einde van het seizoen moeten de campers weer worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke locatie, omdat mensen de campers op verschillende plekken ophalen en inleveren. Hiervoor wordt geen personeel ingezet, maar toeristen. Voor aantrekkelijke tarieven kun je op die manier een camper van A naar B brengen. Je bent afhankelijk van de locaties, maar bent geheel vrij om je eigen route te bepalen. Zolang je maar op de afgesproken datum aankomt.

Ook Nederlandse touroperators bieden deze re-locations/testdrives aan. Voor een wegbrengcamper dien je er vroeg bij zijn. De meeste deals worden rond de zomer bekend gemaakt voor een jaar later. Houd daarom de website van Travelhome.nl goed in de gaten.

Meer info

Tip!

Ga je in de zomer naar Amerika op vakantie, huur dan een camper op z’n laatst in januari. En als het kan zelfs uiterlijk in oktober. De grootste vroegboekkortingen vinden op dat moment plaats. De prijzen van campers gaan na januari snel omhoog.

camperreis san francisco