Rondreis San Francisco: de mooiste routes

Voor veel mensen die een vakantie in het westen van de Verenigde Staten aan het plannen zijn, staat één ding vast: San Francisco moet en zal onderdeel zijn van de roadtrip. Of de stad aan de gelijknamige baai nou het begin is van de rondreis San Francisco, of pas halverwege de autovakantie wordt bezocht, Frisco wordt vaak als hét hoogtepunt van Zuidwest-Amerika gezien.

Californië, maar ook de rest van Amerika, leent zich erg goed voor een roadtrip. Zowel met een huurauto, als met een camper vanuit San Francisco. De wegen in de Verenigde Staten zijn breed, en buiten de grote steden valt het qua drukte op de weg erg mee. Je kunt dus relatief eenvoudig zelf een rondreis San Francisco samenstellen. Maar wil je graag wat meer zekerheid, wat betreft vervoer en hotels, kies dan voor een Nederlandse reisorganisatie.

Ideeën voor fly & drive rondreis San Francisco

Hoewel het eigenlijk voor zich spreekt, is het zonde om tijdens een San Francisco rondreis alleen in California te blijven. Met Los Angeles en de nationale parken Death Valley en Yosemite is er in de staat genoeg te zien en doen, maar de omliggende staten zijn minstens net zo mooi: Oregon, Arizona, Utah en Nevada. Stippel dus je mooiste route uit of kies voor één van de San Francisco rondreizen van de reisorganisaties.

Tip!

Naast onderstaande routes voor een rondreis San Francisco zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wat bijvoorbeeld te denken van een uitstapje naar Canada, of nog verder in de richting van Chicago. Maar de beschreven routes hieronder zijn de populairste. Bekijk alle opties bij de reisorganisaties.